e-collect

e-collect biedt een voordelige op maak gemaakte oplossing. Met e-collect ontvangt u een online omgeving waar u geld kunt werven en crowdfundingscampagnes kunt starten.

 

Maatwerk

e-collect biedt maatwerk. Met het gebruik van deze tool kiest u zelf de kleuren en de look and feel van de online omgeving. U kiest zelf de updates die bezoekers te zien krijgen en de indeling van de pagina.

 

Keuze in het aantal projecten

Wilt u voor één project of meerdere projecten geld werven? Met e-collect is beide mogelijk. U kiest zelf de tegenprestaties die donateurs ontvangen en de hoogte van het projectgeld.

 

Geen concurrentie

Hoe u de omgeving ook inricht: U bent de enige die er giften kunt werven. Hierdoor heeft u geen last van concurrentie. Bezoekers zijn alleen bij u.

Ondersteuning

Van Dooren Advies en WEBclusive hebben de handen ineen geslagen om u optimaal bij te staan bij het werven van giften. Van Dooren Advies is een toonaangevend fondsenwervingsbureau en weet als geen ander hoe u een project aantrekkelijk presenteert en uw achterban mobiliseert. WEBclusive is met meer dan 500 succesvolle projecten, expert op het gebied van crowdfunding en weet precies hoe een website veel traffic genereert.

 

Haalbaarheidstoets

Voorafgaand aan de installatie van uw e-collect ontvangt u een haalbaarheidtoets. De uitkomsten en het bijhorende advies wordt voor de start van uw contract kosteloos aan u teruggekoppeld. Zo weet u aan de start wat uw kracht is, en waar u op moet letten of er wordt geadviseerd E-collect niet te gebruiken.

 

Strippenkaart

Na de aanschaf van e-collect kunt u voordelig advies en coaching afnemen bij Van Dooren Advies en WEBclusive. Dit kan u helpen om uw crowdfunding campagne of wervingsactie tot een succes te maken.  U kunt kiezen uit strippenkaarten van 10, 15 of 20 uren. In deze uren ontvangt u advies over de volgende onderwerpen:

  • Aanscherpen concept en projectplan
  • Opstellen promotieplan (online en offline)
  • Monitoring social media
  • Opstellen opvolgplan

Samenwerkingsverband tussen Van Dooren Advies en WEBclusive

dilano [at] vandoorenadvies.nl | +31 20 530 40 30